Edwin van Doorn bestratingen en tuinaanleg

                                                Sterk in grond en straatwerk.

Fotoboek:

Bestratingswerkzaamheden.

Bestratingswerkzaamheden.

Beschrijving Hierbij diverse foto's van bestratingen die wij hebben uitgevoerd. Dit kan een klein terrasje zijn tot aan een compleet bedrijventerrein. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden

Beschrijving Grondwerkzaamheden voeren wij in verschillende sorrten en maten uit, zoals uitgraven van een oprit, grondwerkzaamheden in een nieuwe of bestaande tuin. Maar ook voor het uitgraven van schuren en huizenhebben we de juiste machines.

Complete tuinaanleg

Complete tuinaanleg

Beschrijving Voor een complete nieuwe tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning waar een nieuwe tuin helemaal naar eigen smaak ingericht kan worden. Maar ook bestaande tuinen kunnen door kleine veranderingen en compleet andere tuin worden waar u in kunt genieten.

Douglas overkappingen en schuurtjes.

Douglas overkappingen en schuurtjes.

Beschrijving Wat wil je nog meer dan na een lange dag werken nog even onder de overkapping te zitten genietend van de avondzon. Wij maken deze overkappingen/schuurtjes geheel compleet en na wens van de klant. geen standaard bouwpakket maar puur maatwerk met robuust Douglas hout. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schuttingen

Schuttingen

Beschrijving Schuttingen, ze zijn er in vele soorten en maten. Gaat u voor de schutting met betonpalen en een betonnen onderplaat met een bijpassend scherm? Of toch voor de schutting met hard houten palen bekleed met Douglas hout? En zo zijn er nog vele soorten schuttingen toepasbaar. Voor informatie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Beschoeiingen, vlonders of keerwanden.

Beschoeiingen, vlonders of keerwanden.

Beschrijving Wat is nou mooier dan een tuin aan het water. Vaak worden er hierbij bij beschoeiingen of keerwanden geplaatst zodat het hoogte verschil opgevangen kan worden en de tuin wat groter wordt. Vaak in combinatie met een vlonder aan of op het water is dit een totaalplaatje. Ook wordt dit vaak toegepast bij tuinen die veel te maken hebben met hoogteverschillen in de tuin.

Machines

Machines

Beschrijving We beschikken zelf over onze eigen machines zodat we elke klus goed uit kunnen voeren. Zelfs een klein kraantje met een breedte van 76 cm waarmee we zo door een deur heen kunnen om toch de locatie te bereiken.